0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προίόντα στο καλάθι σας.

Πώς θα διατηρήσετε το σπίτι ζεστό το χειμώνα!!!

Πέντε απλές συμβουλές για περισσότερη ζέστη και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Με μερικά απλά βήματα μπορείτε διατηρήσετε το σπίτι σας ζεστό...

1. Φροντίστε να είναι καλυμμένα καλά τα

έπιπλα του κήπου ή της βεράντας σας. Δεν θέλετε να τα δείτε κατεστραμμένα στο τέλος του χειμώνα.

2. Αλλάξτε τις κουρτίνες του σπιτιού σας και βάλτε κάποιες σε πιο σκούρες αποχρώσεις και σε πιο βαριά υφάσματα. Έτσι, θα νιώσετε καλύτερα την εποχή και θα κάνετε και μια μικρή διακοσμητική αλλαγή στο σπίτι σας. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα καλύμματα των καναπέδων σας. Αντικαταστήστε τα καλοκαιρινά σας με κάποια πιο χειμωνιάτικα. Κάντε το σπίτι σας πιο ζεστό και πιο φιλόξενο. Είναι κάτι που το χρειάζεστε περισσότερο τώρα απ’ ό,τι τους καλοκαιρινούς μήνες.

3. Γυρίστε τους ανεμιστήρες οροφής που μπορεί να έχετε προς την αντίθετη κατεύθυνση για να φέρνουν τον ζεστό αέρα από το ταβάνι στο επίπεδο που κινείστε. Εκεί πάνω, τι να την κάνετε τη ζέστη;

4. Αν αισθάνεστε πως μπαίνει κρύος αέρας στο σπίτι σας από τα παράθυρα, πάρτε ταινία και καλύψτε τις «τρύπες» και τα κενά που μπορεί να υπάρχουν. Καλό θα είναι να καλέσετε κάποιον ειδικό για να φροντίσει το συγκεκριμένο θέμα καθώς θα συνεχίσετε να το έχετε και το καλοκαίρι όπου θα μπαίνει ο ζεστός αέρας της ατμόσφαιρας στο σπίτι σας και θα εξουδετερώνει τη δουλεία που έχει κάνει ο κλιματισμός.

5. Κάντε έναν καλό έλεγχο σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας και βρείτε τυχόν σημεία που δείχνουν ότι έχετε υγρασία. Συνήθως κάτι τέτοιο εμφανίζεται στο μπάνιο και την κουζίνα από προβλήματα που μπορεί να έχουν οι από πάνω σας.

 

Social Login

Φόρμα Εγγραφής