0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προίόντα στο καλάθι σας.

Το λούσιμο είναι πολύ σημαντικό για την υγεία των μαλλιών σου!

Συγκέντρωσα, λοιπόν, μερικές συμβουλές που δίνουν επαγγελματίες κομμωτές , γιατί όσες και να ακούσουμε ποτέ δεν είναι αρκετές !Δεν γίνονται έτσι απλά αυτά τα πράγματα. Αξίζει, όμως, τον κόπο!

 

 

 

 Αυτά είναι μερικά tips που θα σε βοηθήσουν πολύ:

 

1. Το λούσιμο πρέπει πάντοτε να γίνεται με χλιαρό και ποτέ με πολύ ζεστό νερό.

2. Απλώνετε το σαμπουάν σας κάνοντας μασάζ στη ρίζα, ώστε να δημιουργηθεί αφρός και δεν προσθέτουμε ποτέ από το προϊόν αλλά ενισχύουμε με λίγο νερό.

3. Είναι καλό να ξεπλένεις στο τέλος τα μαλλιά σου με λίγο δροσερό νερό. Κι αυτό για να κλειδώνει η τρίχα την υγρασία και να προστίθεται λάμψη στα μαλλιά.

4. Εάν γνωρίζετε ότι θα λουστείτε το πρωί, είναι βοηθητικό να απλώνετε από το βράδυ λίγο αμυγδαλέλαιο ή άλλο αρωματικό έλαιο στις άκρες των μαλλιών σας και στη συνέχεια να τα βουρτσίσετε ώστε να μεταφερθεί λίγο λάδι ελάχιστα ψηλότερα από τις άκρες.

Ποτέ όμως να μην έρθει σε επαφή με τη ρίζα. Έτσι, θα δημιουργηθεί μια ακόμα πιο φρέσκια αίσθηση μετά το λούσιμο, διατηρώντας για μεγαλύτερο διάστημα τη φρεσκάδα του λουσίματος.

 

5. Μην κάνετε ποτέ το λάθος να κάνετε μασάζ πιέζοντας και μπερδεύοντας τις άκρες των μαλλιών, καθώς έτσι επιβαρύνεται το αιώνιο πρόβλημα της ψαλίδας που ταλαιπωρεί τα μαλλιά μας και ενοχλεί στην όψη τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή : https://www.neolaia.gr/2017/06/03/pente-sumvoules-sto-lousimo-gia-pio-ugih-mallia/

 

 

 

Social Login

Φόρμα Εγγραφής