0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προίόντα στο καλάθι σας.

Εύκολες, Γρήγορες και Αέρινες μπούκλες σαν φυσικές!

Χρησιμοποιώντας ψαλίδι για μπούκλες: Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και το ανέμελο στιλ και τα μαλλιά έχουν πλέον την τιμητική τους. Οι μπούκλες ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα και σε όλους τους τύπους μαλλιών. Είτε σφιχτές και έντονες μπούκλες, είτε χαλαρές και ανάλαφρες, σίγουρα θα βρείτε αυτές που ταιριάζουν

περισσότερο στο προσωπικό σας στιλ. Εμείς λατρεύουμε τις ανάλαφρες μπούκλες που φαίνονται επιμελώς ατημέλητες και ανάλαφρες, ιδανικές για αυτή την περίοδο.

Μπορείτε να πετύχετε και εσείς μόνες σας επιμελώς ατημέλητες μπούκλες της ακολουθώντας τα παρακάτω τρικς και με τη βοήθεια του ειδικού ψαλιδιού.

  • Αφού λουστείτε, περάστε στα μαλλιά σας ένα λάδι ή μετάξι για προστασία από τη θερμότητα.
  • Έπειτα, στεγνώστε τα μαλλιά σας τελείως, δίνοντάς τους όγκο.
  • Κάντε μία έντονη χωρίστρα στη μέση και πιάστε τα μαλλιά σας με πιαστράκια, αφήνοντας μόνο τα κάτω-κάτω.
  • Ξεκινήστε να κάνετε μπούκλες με το ειδικό ψαλίδι της GA.MA. Για ανάλαφρες μπούκλες, κρατήστε το ψαλίδι κάθετα και τυλίξτε τα μαλλιά σας τούφα-τούφα γύρω από αυτό. Το μυστικό για να γίνουν οι μπούκλες σας ανάλαφρες είναι να κρατάτε το ψαλίδι κάθετα και να αφήνετε περιθώριο από τη ρίζα της τρίχας τουλάχιστον 5 εκατοστά. Έτσι, η μπούκλα θα ξεκινάει από πιο χαμηλά, δίνοντας αυτό το φυσικό look που θέλετε. Ακόμα, να θυμάστε πως πρέπει να γυρνάτε την τούφα προς τα έξω και όχι προς τα μέσα.
  • Συνεχίστε κατά αυτόν τον τρόπο και με τα υπόλοιπα μαλλιά. Όταν φτάσετε στο στεφάνι, φροντίστε οι μπούκλες να αγκαλιάζουν το πρόσωπο και να είναι ακόμα πιο χαλαρές.
  • Αφού τελειώσετε, ανοίξτε με τα χέρια σας τις μπούκλες που θεωρείται πως είναι πιο σφιχτές και τέλος ψεκάστε με ένα ειδικό σπρέι κρατήματος.

Για άψογο αποτέλεσμα με διάρκεια χρησιμοποιείστε τα νέα ψαλίδια της GA.MA. Το F21.19TO των 19mm είναι τέλειο ψαλίδι για να δημιουργήσετε τις σφικτές μπούκλες, το F21.25TO των 25mm για να δημιουργήσετε τις αέρινες μπούκλες σε ημίμακρα μαλλιά και το F21.33TO των 33mm για ανάλαφρες, αέρινες μπούκλες σε μακριά μαλλιά!

 

Social Login

Φόρμα Εγγραφής