0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προίόντα στο καλάθι σας.

Συμβουλές για όμορφα, λαμπερά και υγιή μαλλιά!!!

Το πώς πλένετε τα μαλλιά σας και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη διατήρηση τους σε λεία και λαμπερά. Ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές από τους δερματολόγους για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή.

1. Πλένετε τα λιπαρά μαλλιά πιο συχνά.

Πόσο συχνά πλένετε τα μαλλιά σας θα πρέπει να βασίζεται στο πόσο λάδι παράγει το τριχωτό της κεφαλής σας.

    - Αν το τριχωτό της κεφαλής σας είναι λιπαρό, μπορεί να χρειαστεί να το πλύνετε μία φορά την ημέρα.
    - Αν τα μαλλιά σας έχνουν υποστεί χημική επεξεργασία μπορεί το τριχωτό να είναι πιο ξηρό, έτσι μπορεί να χρειαστεί να το πλύνετε λιγότερο συχνά.
    - Όσο μεγαλώνετε το τριχωτό της κεφαλής σας παράγει όλο και λιγότερο λάδι, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην χρειάζεστε λούσιμο τόσο συχνά, αν δείτε όμως νιφάδες στα μαλλιά σας θα πρέπει να λούζεστε πιο  συχνά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιτυρίδα και άλλες ασθένειες του τριχωτού της κεφαλής.

2. Συγκεντρωθείτε στο τριχωτό της κεφαλής. Κατά τη διάρκεια του λουσίματος επικεντρωθείτε περισσότερο στο να πλύνετε καλά το τριχωτό της κεφαλής παρά σε όλο το μήκος των μαλλιών. Πλύσιμο μόνο των μαλλιών σας μπορεί να τα κάνει θαμπά και λεπτά.

3. Χρησιμοποιήστε Κοντίσιονερ μετά από κάθε λούσιμο, εάν δεν χρησιμοποιείτε "2-σε-1» σαμπουάν, το οποίο καθαρίζει και ταυτόχρονα προστατεύει και λειαίνει τα μαλλιά. Η χρήση ένος Κοντίσιονερ μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση των κατεστραμμένων ή θαμπών μαλλιών αυξάνοντας την λάμψη τους, μειώνοντας το στατικό ηλεκτρισμό, βελτιώνοντας την αντοχή τους και προσφέροντάς τους προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV.

4. Βάλτε κοντίσιονερ στις άκρες των μαλλιών. Επειδή τα κοντίσιονερ μπορεί να κάνουν τις λεπτές τρίχες να φαίνονται άτονες, θα πρέπει να τα χρησιμοποιείται για τις άκρες των μαλλιών και όχι στο τριχωτό της κεφαλής ή το μήκος των μαλλιών.

5. Επιλέξτε σαμπουάν και κοντίσιονερ που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για τον τύπο των μαλλιών σας. Για παράδειγμα, εάν βάφεται τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν σχεδιασμένο για βαμμένα μαλλιά. Αν τα μαλλιά σας είναι φθαρμένα ή έχουν υποστεί χημική επεξεργασία, χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν "2-σε-1». Ανεξάρτητα από το κόστος, πολλά σαμπουάν και κοντίσιονερ παρέχουν τα ίδια οφέλη.

6. Προστατέψτε τα μαλλιά σας κατά την κολύμβηση. Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τις βλαβερές επιδράσεις του χλωρίου βρέχοντάς τα και χρησιμοποιώντας κοντίσιονερ πριν το κολύμπι. Φορέστε ένα εφαρμοστό καπέλο κολύμβησης. Μετά το μπάνιο χρησιμοποιήστε σαμπουάν και κοντίσιονερ ειδικά σχεδιασμένο για κολυμβητές ώστε να αντικαταστήσει τη χαμένη υγρασία.

Social Login

Φόρμα Εγγραφής