0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προίόντα στο καλάθι σας.

Από μηχανής... αποτρίχωση!

Είναι μικρές, κομψές και χωρούν στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ. Αφαιρούν την τρίχα από τη ρίζα με περιστρεφόμενους δίσκους και ενδείκνυνται για την αποτρίχωση των ποδιών. Το αποτέλεσμα διαρκεί κοντά στις 2 εβδομάδες, αλλά η εφαρμογή της δεν είναι ανώδυνη. Αν επιλέξεις αποτριχωτική μηχανή:
● Η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή πριν την εφαρμογή

και οι τρίχες αρκετά μακριές (κοντά στα 2 χιλιοστά). Μπορείς να εφαρμόσεις ένα scrub ή να τρίψεις την περιοχή με ένα βρεγμένο πανάκι, ώστε να «σηκωθούν» ακόμα και οι πιο κοντές τριχούλες (το ίδιο μπορείς να κάνεις για όλες τις μεθόδους αποτρίχωσης).
● Η εφαρμογή είναι κάπως επώδυνη, αλλά όσο περισσότερο τη χρησιμοποιείς τόσο περισσότερο εξασθενεί η ρίζα της τρίχας και άρα και ο πόνος.
● Χρησιμοποίησε τη μηχανή σε ορθή γωνία σε σχέση με την επιδερμίδα, κατευθύνοντάς την αντίθετα από τη φορά που μεγαλώνουν οι τρίχες. Η λανθασμένη χρήση της σπάει κάποιες τρίχες, οι οποίες στη συνέχεια μεγαλώνουν προς την ανάποδη κατεύθυνση και δημιουργούν πρόβλημα.
● Μετά την εφαρμογή -ιδιαίτερα τις πρώτες φορές- το δέρμα σου μπορεί να ερεθιστεί. Σε λίγες ώρες, όμως, ερεθισμός και κοκκινίλα θα έχουν εξαφανιστεί.

 

 

 

Social Login

Φόρμα Εγγραφής