0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προίόντα στο καλάθι σας.

Συμβουλές για εύκολο σιδέρωμα των ρούχων!

Το σιδέρωμα των ρούχων είναι κατά γενική ομολογία μια βαρετή δουλειά και οι περισσότερες νοικοκυρές απλά το… σιχαίνονται. Απαιτεί αρκετό χρόνο... ότι χειρότερο μετά από αρκετές ώρες δουλείας, τρέξιμο και άγχος. Και εκεί που λες ότι θα ξεκουραστείς... γυρνάς σπίτι και έρχεσαι αντιμέτωπη μια μια στοίβα ρούχα... Ο απόλυτος εφιάλτης!

Γι' αυτό λοιπόν συγκεντρώσαμε ορισμένες κλασικές -ή και λιγότερο κλασικές- συμβουλές που υπόσχονται να βοηθήσουν ώστε να μετατραπεί ο εφιάλτης του σιδερώματος των ρούχων σε απλή και εύκολη διαδικασία!

• Παραλείψτε το πρόγραμμα στυψίματος στο πλυντήριό σας. Όταν τα απλώνετε στο σχοινί, "τεντώστε" τα με τα χέρια σας καλά –έτσι θα είναι όσο το δυνατόν λιγότερο τσαλακωμένα και επομένως το σιδέρωμά τους θα είναι ευκολότερο.
• Μαζέψτε τα ρούχα νωπά –το σιδέρωμα είναι ευκολότερο και γρηγορότερο σε υγρά υφάσματα.
• Αν τα ρούχα είναι "κοκαλωμένα" από την πολλή ζέστη, γεμίστε ένα μπουκαλάκι ψεκασμού με νερό και έχετέ το κοντά σας, ώστε να ψεκάζετε τα ρούχα. Για ακόμα ευκολότερο σιδέρωμα, ρίξτε μέσα στο νερό 1-2 σταγόνες μαλακτικού ρούχων και αναδέψτε καλά.
• Τοποθετήστε κάτω από το σιδερόπανο ένα φύλλο αλουμινόχαρτο. Η θερμότητα του σίδερου θα αντανακλάται από το αλουμινόχαρτο με αποτέλεσμα να χρειάζεστε λιγότερα περάσματα για να έχετε καλοσιδερωμένα ρούχα!

Social Login

Φόρμα Εγγραφής